24.07.2005 г., 23:41 ч.

Път 

  Поезия
956 0 1

               

 

Вървя по път,

прашен и безкраен,

без ясна посока,вървя.

Връщане няма!

Къде ме водиш?

Защо изтриваш следите ми?


           Публикувано през 2004та в сборника "Свободно" , писано на 08.03.03г

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??