23 mar 2011, 19:25

Път към себе си 

  Poesía » Filosófica
621 0 1

Път към себе си

Път към бъдещето, това не е Шега!
Път към бъдещето, минава първо през Сега!
Път към бъдещето, минава през истината такава, каквато е Била!

Път към нечие сърце, това е Зов.
Път към нечие сърце, това е път към бъдещето но, е Нов.
Път към нечие сърце, това е Сила, Вяра, Надежда и Любов.

Път към себе си, това е вече най-Далече!
Път към себе си, крилата там не са достатъчни, Човече!
Път към себе си - крила и вяра в любовта, така Вселената ми Рече!

© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "...Път към себе си, това е вече най-Далече!..."

    И когато стигнем това най-Далече, идва Тишината!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??