9 dic 2010, 20:34

Път за никъде 

  Poesía » De amor
1096 0 29

Път за никъде

 

                          ***

Ти възкръсна, бушуваш в кошмарите...

Всички нишки раздираш  на нищото.

Стъкваш спомени, сривайки старите.

Спретваш дом, недолюбен от никого.

 

Вие хала във вените пламенно,

тъмна страст вледенява гърдите ми:

сътворява в сърцето ми каменно

път за никъде, щурнал се в дните ми.

 

 

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??