12 ago 2008, 9:20

Пътеката ми стръмна е била... 

  Poesía » Filosófica
1092 0 31

Пътеката ми стръмна е била -

вървя по нея с вяра, без да спирам...

Какво от туй, че всичко преболях -

нали все пак по мъничко умирах?...

Какво, че буря ме връхлита пак?

Аз знам, че слънце винаги изгрява.

Сърцето ми не знае що е страх

и славеи в душата ми запяват...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??