Минавам през тъмните двери
на моята нова реалност…
Часовникът странно отмери
начало на време печално.
Къде е сега светлината,
посоката вярна къде е?!
Къде е пътеката свята
да тръгнем веднага по нея?
От колко различни пътеки
към мен са протегнали длани –
за своята истина всеки
се бори и яростно брани!
Минавам през тъмните двери…
За избор дошло ли е време?
Отречени истини вчера
започват обратно броене.
© Елка Тодорова Todos los derechos reservados