30 may 2020, 10:00

Пътища 

  Poesía » Civil
398 0 0

Пътища
 

С нашепващи думи от лилавите сънища
по лунните дири, 
от не извървяните пътища,
едно отражение подскача по нотите,
дълбоко останало на очите-в дълбокото.

 

Търси пролука на изгревът в утрото
по тънка роса
и на ручея в тихото.
С въздуха диша оная копнежност
да я превърне в познатата нежност.

 

Шепне ли с вятърът желана любов-
топлата, лятната?
Съдба или пътища?!
Или я няма на гърдите там в ляво?
Присъда, и прошка, и сбогом...
                                   или ново начало!?

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??