3 nov 2009, 23:58

Пътищата на съдбата 

  Poesía
828 0 2

Пътищата на съдбата за незнайни -

само те си знаят свойте тайни.

Днес си тук, а утре не!

Животът не е в твоите ръце!

 

 

Посвещаваш се на нещо истинско, красиво,

а утре то е незначително и сиво.

Търсиш логика в това и зная ще я разбереш,

но не сега!

 

 

Всичко се променя ненадейно

и животът ти се преобръща неимоверно.

Сякаш целият ти свят се срива

и надеждата в теб загива!

 

 

Сякаш някой друг със съдбата ти се

разпорежда и като мозайка я подрежда,

а ти си само наблюдател на игра,

в която нямаш думата!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Красимира Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??