Пътищата на съдбата за незнайни -
само те си знаят свойте тайни.
Днес си тук, а утре не!
Животът не е в твоите ръце!
Посвещаваш се на нещо истинско, красиво,
а утре то е незначително и сиво.
Търсиш логика в това и зная ще я разбереш,
но не сега!
Всичко се променя ненадейно
и животът ти се преобръща неимоверно.
Сякаш целият ти свят се срива
и надеждата в теб загива!
Сякаш някой друг със съдбата ти се
разпорежда и като мозайка я подрежда,
а ти си само наблюдател на игра,
в която нямаш думата!
© Красимира Неделчева Всички права запазени