26 jun 2007, 9:37

Пътищата пред мен - лабиринти. 

  Poesía
596 0 14
Пътищата пред мен - лабиринти.
Бъдещето - сто надежди.
Утрешният ден - мечта.
А животът - бленувана реалност.

Сезони - чудеса.
Природа - приказка една.
Хората - преплетени в суета.
А аз живея сред всичко това!

Любовта - загадка.
Уважението - схватка,
от разбирания и критики.
А накрая на всичко това - хиляда питанки...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??