13 abr 2016, 20:43

Пътник 

  Poesía » Formas orientales
1090 1 1

Тягостна есен.
Дъжд ръми и ръми.
Броди унесен
сред червените вишни.

 

Сняг бял под краката му.
Натежали очи.
Изпъкват на пътя
червените вишни.

 

Лице отмаляло
от жажда и хлад.
Сърце закопняло
за път към дома.

 

Умираща есен.
Настъпваща зима.
Сред червените вишни
никой не скита.

© F. G. R. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??