17 ene 2007, 23:51

ПЪТНИК 

  Poesía
563 0 1

Търси и намира
  плаща и взима,
   чака и се качва
     отива и слиза.

       Пътник на земята,
         пътник на небето
           и всяка права крачка
             изкачва до което -
               нарича се ВСЕЛЕНА.

© Маргарита Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??