Jan 17, 2007, 11:51 PM

ПЪТНИК 

  Poetry
561 0 1

Търси и намира
  плаща и взима,
   чака и се качва
     отива и слиза.

       Пътник на земята,
         пътник на небето
           и всяка права крачка
             изкачва до което -
               нарича се ВСЕЛЕНА.

© Маргарита Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??