17.01.2007 г., 23:51 ч.

ПЪТНИК 

  Поезия
560 0 1

Търси и намира
  плаща и взима,
   чака и се качва
     отива и слиза.

       Пътник на земята,
         пътник на небето
           и всяка права крачка
             изкачва до което -
               нарича се ВСЕЛЕНА.

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??