30 nov 2017, 16:22

Пътувай към мене 

  Poesía » De amor
271 0 8

И трупай в душата ми нежност,

аз ще те чакам до сетния дъх,

най- топло е с твоите длани

по-красиви са изречените думи.

Говори и ме докосвай с любов,

аз съм огъня горещ в душата.

Вярата облива чувствата бурни

и трепети красиви живеят.

Снежната буря се стопява

от пареща, голяма любов.

Есента разсипва, като листа чувствата

сърцата туптят в едно..

Пътувай към мене готов

да се радваш на непознатата нежност.

Ласките родени от обич идват.

О, чудеса на времето ела с охота

аз ще ви чакам до сетният дъх.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??