И трупай в душата ми нежност,
аз ще те чакам до сетния дъх,
най- топло е с твоите длани
по-красиви са изречените думи.
Говори и ме докосвай с любов,
аз съм огъня горещ в душата.
Вярата облива чувствата бурни
и трепети красиви живеят.
Снежната буря се стопява
от пареща, голяма любов.
Есента разсипва, като листа чувствата
сърцата туптят в едно..
Пътувай към мене готов
да се радваш на непознатата нежност.
Ласките родени от обич идват.
О, чудеса на времето ела с охота
аз ще ви чакам до сетният дъх.
© Йонка Янкова Все права защищены