24 jul 2006, 23:40

Пътуване на един дъх 

  Poesía
996 0 4



Минутите текат,
но мен не ме е грижа,
че тъй шеметно се нижат
и зная, че не могат
никога да спрат,
но аз не съм угрижен
и не спирам да се движа
уверено и бодро
напред по своя път.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??