Jul 24, 2006, 11:40 PM

Пътуване на един дъх 

  Poetry
995 0 4



Минутите текат,
но мен не ме е грижа,
че тъй шеметно се нижат
и зная, че не могат
никога да спрат,
но аз не съм угрижен
и не спирам да се движа
уверено и бодро
напред по своя път.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??