24.07.2006 г., 23:40 ч.

Пътуване на един дъх 

  Поезия
992 0 4



Минутите текат,
но мен не ме е грижа,
че тъй шеметно се нижат
и зная, че не могат
никога да спрат,
но аз не съм угрижен
и не спирам да се движа
уверено и бодро
напред по своя път.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??