6 sept 2012, 22:54

Пътуваща... от място 

  Poesía » De amor
723 0 0

Пътуваща... от място

 

 Ти знаеш... пътуваща съм аз.

Домът ми днес е тук, а утре ще е там.

Но не знаеш, че времето ми с с теб 

прави ме пътуваща... от място, смело-влюбена и без билет!!

© Нелия Златанска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??