6.09.2012 г., 22:54 ч.

Пътуваща... от място 

  Поезия » Любовна
715 0 0

Пътуваща... от място

 

 Ти знаеш... пътуваща съм аз.

Домът ми днес е тук, а утре ще е там.

Но не знаеш, че времето ми с с теб 

прави ме пътуваща... от място, смело-влюбена и без билет!!

© Нелия Златанска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??