2 oct 2010, 23:46

Пътя до теб не успяхме да извървим 

  Poesía » De amor
1034 0 11

Несподелени мигове

Променени мечти

Пътя до мен

Или пътя до теб не успяхме да  извървим

 

Уморени сънища

Неизживени лета

Загубихме истини

Но носим лъжа

 

Години мълчание

Покварена игра

Неразумно желание

А липсва  страстта

 

Пътят до теб или пътят  до мен

бе невъзможен

Аз те търсих, Любов

Аз те чаках

Блян или спомен

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??