Несподелени мигове
Променени мечти
Пътя до мен
Или пътя до теб не успяхме да извървим
Уморени сънища
Неизживени лета
Загубихме истини
Но носим лъжа
Години мълчание
Покварена игра
Неразумно желание
А липсва страстта
Пътят до теб или пътят до мен
бе невъзможен
Аз те търсих, Любов
Аз те чаках
Блян или спомен
© Наталия Божилова All rights reserved.
Но носим лъжа" Лъжата е едно от най-коварните неща на този свят