23 dic 2015, 16:36

Пътят 

  Poesía » Versos blancos
736 0 1

Пътят... без пожелания...

Каквото трябва да се случи, се случва...

или

случва се нещо без предварително

ти

само върви и събирай

и

раздавай

ще си потребен

и

на себе си изплезен

 

 

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??