23.12.2015 г., 16:36 ч.

Пътят 

  Поезия » Бели стихове
737 0 1

Пътят... без пожелания...

Каквото трябва да се случи, се случва...

или

случва се нещо без предварително

ти

само върви и събирай

и

раздавай

ще си потребен

и

на себе си изплезен

 

 

© Любомира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??