Историята си преправя път
в безвремието.
Изгасват хиляди звезди..
Животът скита се безпътен,
а земята се върти.
И всичко е объркващо и сложно..
Пробуждащо и толкова тревожно..
Нелепите усмивки чезнат,
за да направят чудото ВЪЗМОЖНО!
И като напети кавалери -
крачат..крачат..
Засъхнали реки -
утайка мръсна влачат..
© Eva Filth Todos los derechos reservados