16 dic 2011, 23:42

... пътят към Теб... 

  Poesía
2517 0 20

  
        ... пътят към Теб...


(Три пъти мери, един път режи…)


Два пъти ме мери. Не артиса
нищичко от мене, дето ряза.
Малко съм чепата и съм клисава.
Но съдбата с тебе ме беляза.

Трети път ще мериш. Като в притча,
дето Бог по пътя си те носи.
И защото много ни обича,
не оставя знаци. Само просеки…

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??