18 feb 2015, 12:56  

Пъзел 

  Poesía » Del paisaje
530 0 1

На пъзел слънчев си игра небето,
до късно си игра, и затъмня.
Притихнаха незнайно где в полето,
един стар орех със една бреза.

Нощта изписа слънчеви повели,
от звезден прах сияеше нощта,
и никой под небето не намери
на пъзела последната следа...

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??