Feb 18, 2015, 12:56 PM  

Пъзел 

  Poetry » Landscape
529 0 1

На пъзел слънчев си игра небето,
до късно си игра, и затъмня.
Притихнаха незнайно где в полето,
един стар орех със една бреза.

Нощта изписа слънчеви повели,
от звезден прах сияеше нощта,
и никой под небето не намери
на пъзела последната следа...

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??