16 mar 2018, 8:28

Rabbit heart 

  Poesía
539 1 2

Бях затворник в миговете
на слабото тупкане
в гръдния кош,
разбих всички рамки,
излязох
извън очертанията,
после електрокардиограмата
показа масивен инфаркт.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??