16.03.2018 г., 8:28 ч.

Rabbit heart 

  Поезия
589 1 2

Бях затворник в миговете
на слабото тупкане
в гръдния кош,
разбих всички рамки,
излязох
извън очертанията,
после електрокардиограмата
показа масивен инфаркт.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??