В очакване на пролетта,
която няма да настъпи никога,
с неискано добро,
постлало стъпки в зимно минало.
Звезда с проблеснала пета,
в очакване за никого,
дете държи в ръка с въпрос,
дали е цветното отминало.
© Йоана Todos los derechos reservados