Jan 9, 2021, 9:47 PM  

Работен ден... 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Other
431 1 4
Работен ден...

 

В очакване на пролетта,

която няма да настъпи никога,

с неискано добро,

постлало стъпки в зимно минало.

Звезда с проблеснала пета,

в очакване за никого,

дете държи в ръка с въпрос,

дали е цветното отминало.

 

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??