Цял ден работиш като куче
и вечерта през бара минаваш,
с приятелите там се занимаваш,
с тях пиеш, пееш и се забавляваш.
Това е работническата класа -
бира и бой за чиста раса.
Да, това е работническата класа -
бира и бой за чиста раса.
Тръгваш по улиците да обикаляш,
по тях боклука да унищожаваш.
Работата на ченгетата проваляш
и честта на знамето си защитаваш.
© Митко Тодоров Todos los derechos reservados