2.01.2009 г., 22:48 ч.

Работническа класа 

  Поезия » Друга
499 0 0

Цял ден работиш като куче

и вечерта през бара минаваш,

с приятелите там се занимаваш,

с тях пиеш, пееш и се забавляваш.

 

Това е работническата класа -

бира и бой за чиста раса.

Да, това е работническата класа -

бира и бой за чиста раса.

 

Тръгваш по улиците да обикаляш,

по тях боклука да унищожаваш.

Работата на ченгетата проваляш

и честта на знамето си защитаваш.

 

© Митко Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??