Ќе те допрам со рацете на моите брези
за од тебе да направам камен
или бесценет трофеј
или чудо што трае три дена
ќе те стигнат рацете на моите бели брези
а допирот ќе остави трага само во мислите.
© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados