18 янв. 2017 г., 18:51

Рацете на моите брези 

  Поэзия » Любовная
257 0 2

Ќе те допрам со рацете на моите брези 
за од тебе да направам камен 
или бесценет трофеј
или чудо што трае три дена
ќе те стигнат рацете на моите бели брези 
а допирот ќе остави трага само во мислите.

© Sanja Atanasovska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??