13 oct 2009, 21:17

Раче-осмокраче 

  Poesía » Para niños
1938 0 7

                         на Таня

Мъничкото раче,

раче-осмокраче,

все по дъно припка.

Някой да ощипка

търси – жабка, рибка...

Ала не успява

и го хваща яд.

Почва то тогава

да върви назад.

Уж за тях нехае,

Рачо се преструва.

Лете тъй играе,

но къде зимува –

никой го не знае...

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??