20 jun 2012, 0:23

Радост 

  Poesía » De humor
729 0 1

Малко сладко пеленаче,

пак ще почне да плаче.

 

Татко го приспива да си ляга,

мама нов памперс слага.

 

Седне ли на дядо на крачето,

браво казват на детето,

а започне ли да  гука,

 от нищо няма да му пука.

 

Бебето е радост вкъщи 

и от него никой не се мръщи.

 

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??