Малко сладко пеленаче,
пак ще почне да плаче.
Татко го приспива да си ляга,
мама нов памперс слага.
Седне ли на дядо на крачето,
браво казват на детето,
а започне ли да гука,
от нищо няма да му пука.
Бебето е радост вкъщи
и от него никой не се мръщи.
© Милена Все права защищены