22 abr 2008, 8:32

Радостна въздишка 

  Poesía » De amor
1163 0 37

Радостна въздишка

в тръпнещи гърди.

Сребролунна нишка,

сляла две души.

 

Прилив на надежда

в дланите - слънца.

Златокоса прежда,

сплела две сърца.

 

Сбъдната безбрежност

в сънища - дъги.

Животворна вечност,

сбрала две съдби.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??