Радостна въздишка
в тръпнещи гърди.
Сребролунна нишка,
сляла две души.
Прилив на надежда
в дланите - слънца.
Златокоса прежда,
сплела две сърца.
Сбъдната безбрежност
в сънища - дъги.
Животворна вечност,
сбрала две съдби.
© Вилдан Сефер Всички права запазени