8 sept 2009, 14:20

Радостта, че просто съществува 

  Poesía » De amor
694 0 7

Е любов, когато някой те дарява

с радостта, че просто съществува.

Той всъщност нищо не ти дава,

но щом го зърнеш - сърцето ти ликува.

© Майк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??