8.09.2009 г., 14:20 ч.

Радостта, че просто съществува 

  Поезия » Любовна
690 0 7

Е любов, когато някой те дарява

с радостта, че просто съществува.

Той всъщност нищо не ти дава,

но щом го зърнеш - сърцето ти ликува.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??