Sep 8, 2009, 2:20 PM

Радостта, че просто съществува 

  Poetry » Love
692 0 7

Е любов, когато някой те дарява

с радостта, че просто съществува.

Той всъщност нищо не ти дава,

но щом го зърнеш - сърцето ти ликува.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??