8 сент. 2009 г., 14:20

Радостта, че просто съществува 

  Поэзия » Любовная
726 0 7

Е любов, когато някой те дарява

с радостта, че просто съществува.

Той всъщност нищо не ти дава,

но щом го зърнеш - сърцето ти ликува.

© Майк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??