Да е жив народа.
Да живей Bulgaria.
Да е жива чалгата и тя!
Да пишат - правда, истина в държавата.
Станала, шепа кал под свинските крака.
Тик-так, отмерва времето часовника.
Обогатява се и песента.
Влизат думите в главите на народа,
превръщайки Духът в Рая.
Рая, скъпи сънародници - се пише с ЯТ,
не се чете Рая!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados