5 авг. 2015 г., 00:38

Раѣ 

  Поэзия » Философская
313 0 0

Да е жив народа.

Да живей Bulgaria.

Да е жива чалгата и тя!

 

Да пишат - правда, истина в държавата.

Станала, шепа кал под свинските крака.

 

Тик-так, отмерва времето часовника.

Обогатява се и песента.

Влизат думите в главите на народа,

превръщайки Духът в Рая.

Рая, скъпи сънародници - се пише с ЯТ,

не се чете Рая!

 

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??