Рамки - линии затворени.
Събрали в себе си, някакви си правила.
Който от върха им гледа пак надолу, как се е качил до там, дори не знам!
„По-по-най“ не беше ли отдавна детско шоу?
Нямам нужда да се правя на различна!
Просто съм!
Понякога и саркастична!
Писането - не, не е шега!
Душата си изливам, гледайте си към върха!
Потенциалът кой го определя!?
Призвания, признания, критични излияния...
Изкуството е свобода!!!
Пък вие се сравнявайте, надбягвайте, самозабравяйте.....
Аз нямам нужда от това!
Рамките – оставям ви ги!
Продължавам да летя!!!
© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados