12.10.2019 г., 15:44 ч.

Рамки 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
807 0 2

Рамки - линии затворени.

Събрали в себе си, някакви си правила.
Който от върха им гледа пак надолу, как се е качил до там, дори не знам!

„По-по-най“ не беше ли отдавна детско шоу?
Нямам нужда да се правя на различна! 
Просто съм! 
Понякога и саркастична! 

Писането - не, не е шега! 
Душата си изливам, гледайте си към върха! 
Потенциалът кой го определя!? 
Призвания, признания, критични излияния... 

Изкуството е свобода!!! 
Пък вие се сравнявайте, надбягвайте, самозабравяйте..... 
Аз нямам нужда от това! 
Рамките – оставям  ви ги! 
Продължавам да летя!!! 
 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1370 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??