Болка измъчва ми душата -
напразно теб очаквам -
да се върне светлината,
хиляди сълзи изплаквам!
И едва ли нявга ще изчезне
тази болка, тази страшна рана,
нямам ход добър, полезен,
няма заедно да бъдем двама.
Няма никога да се върнеш,
хиляди надежди са в руини,
няма ти да ме прегърнеш,
сърцето ми съвсем изстина!
© Георги Todos los derechos reservados